Gezocht: hoogopgeleide, creatieve en pragmatische knappe kop! Durf jij vragen te stellen? Denk je automatisch mee over oplossingen als je onze cases bekijkt? Jeuken je vingers om te achterhalen hoe het nu echt zit? En bovenal, denk jij onze hoge eisen aan te kunnen? Dan laten we ons graag overtuigen door jouw cv en cijferlijst. Wij helpen onze klanten bij het vormgeven én realiseren van hun innovatie roadmap door wiskunde toe te passen als technologie. Kom jij ons hierbij helpen?
Heb jij een passie voor wiskunde, maar een nog grotere affiniteit met het vermarkten van wiskunde en techniek? Wil je contact met totaal verschillende klanten, maar toch ook met je neus in de techniek zitten? En bovenal: verkoop jij je pen alleen maar als de ander daar ook echt wat aan heeft? Dan hebben wij voor nu maar één vraag: drink je je koffie zwart of met melk/suiker?
Kom jij ons helpen bij het vertalen van geavanceerde algoritmes naar een implementatie die voor onze klant nog bruikbaarder is? Ben je een echte puzzelaar, spreek je ook nog vloeiend C++ en wil je graag ervaring opdoen in verschillende contexten en projecten, maar niet worden gedetacheerd? Kom dan in ieder geval een keer langs voor een heerlijke kop koffie!